Sök jobb asfalt Uddevalla

ARBETA HOS VEIDEKKE ASFALT

Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår position i Uddevalla

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar till vara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).

 

Om Tjänsten

Veidekke Asfalt/Veidekke Asfalt har vuxit kraftigt det senaste året och i vår resa framåt behöver vi dina innovativa idéer och värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential. Tillsammans skapar vi framtidens asfaltbransch!

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp och stärka vår position i Uddevalla. Du kommer i rollen som beläggningsarbetare ingå i vårt asfaltslag som utför både handläggnings- och maskinläggningsarbeten. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel, gilla att arbeta tillsammans som ett lag och visa respekt för såväl kunder som kollegor. Vi står för kvalitet, långsiktighet och goda kundrelationer.

Kvalifikationer

Erfarenhet från asfalts- eller anläggningsbranschen är meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav

BE, C och CE är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

 

 

Vi erbjuder

Veidekke Asfalt/Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd, och hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det laget före jaget, för det är då vi människor växer och skapar bra resultat tillsammans.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg, Bohuslän och Stockholm. Asfalten tillverkas i våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggningslag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag över 100 anställda, omsätter ca 450msek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

Vi bygger med hjärta!

Har du frågor om tjänsten kontakta platschef Emma Thoresson, 0738-435398.

Asfalt Kävlinge

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande