ARBETA HOS SYDBELÄGGNINGAR AB

Vi söker tjänstemän i Göteborg

Veidekke Asfalt AB har vuxit kraftigt de senaste åren. Därför söker vi nu både platschefer och arbetsledare som vill vara med och utveckla Veidekke Asfalts entreprenadverksamhet i Göteborgsområdet.

 

Arbetsuppgifter

I rollen äger du dina egna projekt och ansvarar för hela kedjan från kundkontakt till faktura, det ger en varierande och spännande vardag, men ställer också höga krav på att du är strukturerad och gillar att hålla ordning och reda runt dig. Vidare är du bekväm i att leda yrkesarbetare i dina projekt, samt att arbeta i våra digitala verktyg.

Kvalifikationer

Erfarenhet från asfalt- eller anläggningsarbete är ett krav, meriterande att ha en vana av att arbeta med flera parallella projekt och besitta kunskap om entreprenadjuridik.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Om Veidekke Asfalt

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland och Göteborgsregionen. Asfalten tillverkas vid våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggarlag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag 100 anställda, omsätter 300 msek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).

Asfalt Kävlinge

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande